Wie zijn we?


BEBOTAX is een eigentijds onafhankelijk, multidisciplinair en proactief advieskantoor gegroeid uit een boekhoud- en fiscaal kantoor gevestigd te Nazareth dat inzet op startup, opbouw, behoud en vererving van vermogen en ondernemingen binnen de context van duurzaamheid.

Groei, kwaliteit en innovatie zijn de kernwoorden van onze organisatie. Om dit te ondersteunen zijn we momenteel op zoek naar toekomstige experts, die net zijn afgestudeerd of binnenkort afstuderen met als doel hun carrière te starten bij BEBOTAX.

Waarom BEBOTAX?


Toekomstig expert

Zin om je carrière kleur te geven? Waar je als expert aan de slag kan als:

Waar je in real life, grondig en gestructureerd de kneepjes van het vak zal leren?

Opleiding & Uitbreiding

Een job, stage of vakantiejob bij BEBOTAX betekent fundamentele begeleiding, opleiding en kennisuitwisseling. Onder begeleiding van een ervaren peter of meter draai je direct mee in het team en werken we samen aan de groei van jouw carrière en de uitbreiding van BEBOTAX.


We hire on attitude and train on skills

Jan Steurtewagen - Director / Partner bij BEBOTAX

Benieuwd naar onze vacatures?


Als junior accountant groeit u gaandeweg als de verantwoordelijke voor het opvolgen en het zelfstandig beheren van een aantal cliëntendossiers. Dit omvat een correcte en tijdige afsluiting, rapportering en het vervullen van alle wettelijke, fiscale en administratieve verplichtingen.
Bekijk de volledige jobinhoud

Als senior accountant bent u eindverantwoordelijke voor het opvolgen en het zelfstandig beheren van een aantal cliëntendossiers. Dit omvat naast een correcte en tijdige afsluiting en rapportering het vervullen van alle wettelijke, fiscale en administratieve verplichtingen.
Bekijk de volledige jobinhoud

Als fisaal jurist bij BEBOTAX voorziet u cliënten van deskundig advies en maakt u contracten op vlak van huur, aankoop en verkoop van aandelen, handelsfonds en de opvolging in familiale ondernemingen tussen aandeelhouders.
Bekijk de volledige jobinhoud

Om de groei van BEBOTAX te stimuleren zijn we binnen onze specialisaties Debt Advisory en Transaction Advisory Services op zoek naar een Finance and Risk Expert. Binnen deze specialisatie adviseren we onze cliënten over de juiste financiering binnen buy-outs, fusies, overnames of herfinancieringen.
Bekijk de volledige jobinhoud

Als junior ICT medewerker onderhoud je het corporate information model, de gemeenschappelijke datadefininties; de businessprocessen en de bijhorende standaarden en richtlijnen.
Bekijk de volledige jobinhoud

Als office manager fungeer je binnen BEBOTAX als centraal aanspreekpunt met als doel het ondersteunen van de bedrijfsvoering door het beheren van diverse office systemen, alsook het managen van het personeel.
Bekijk de volledige jobinhoud

Niet gevonden wat je zocht, maar toch interesse?

 
Bebotax BV
Steenweg Deinze 124 B
B-9810 Nazareth - België

+32 (0)9 384 93 39
webmaster@bebotax.com
RPR Gent afd. Gent - BTW BE 0438.569.761
Belangrijke informatie
Disclaimer
Privacy Beleid
Laatst gewijzigd : 05/10/2021